Ένας βιωματικός οδηγός ψυχαγωγίας, γαστρονομίας και πολιτισμού, για όσους λατρεύουν την οδήγηση στην πόλη!

Οι μετακινήσεις με αυτοκίνητο στην πόλη τείνουν να θεωρούνται «απαραίτητη ταλαιπωρία», ακόμα κι αν ο προορισμός είναι διασκέδασης/ψυχαγωγίας.

Συντάκτες από το elculture.gr, τον κορυφαίο οδηγό πολιτισμού, το allyou.gr, ένα από τα δημοφιλέστερα sites για τη σύγχρονη γυναίκα και το childit.gr, το πιο βιωματικό site για τη μαμά και το παιδί αναδεικνύουν την ευχάριστη πλευρά της οδήγησης στην πόλη. Άνθρωποι που έχουν ξεχωρίσει για τις εναλλακτικές προτάσεις τους και την αγάπη για τον πολιτισμό, δημιουργούν έναν ιδιαίτερο οδηγό με άρθρα-προτάσεις προορισμών μέσα στην Αθήνα, στους οποίους η πρόσβαση και το parking δεν είναι ταλαιπωρία, αλλά ευχάριστη εμπειρία.

Αυτή την εμπειρία θα σας μεταφέρουμε τις επόμενες εβδομάδες, με στόχο όλες αυτές οι προτάσεις μας, προτάσεις πολιτισμού, διασκέδασης, γαστρονομίας να αποτελέσουν έμπνευση και αφορμή να αναζητήσετε και να μας προτείνετε ακόμα περισσότερα σημεία, στα οποία μπορούμε να πάμε με το αυτοκίνητό μας, χωρίς δεύτερες και τρίτες σκέψεις. Για όλους εμάς τους λάτρεις της οδήγησης μέσα στην πόλη, αλλά και του πολιτισμού και της καλής ψυχαγωγίας, αυτή είναι μια ευκαιρία να βρεθούμε μαζί και να περιγράψουμε τις εμπειρίες μας από αυτές τις διαδρομές, όχι μόνο να προτείνουμε.

Κάθε Σαββατοκύριακο, έτοιμοι για δράση, κάνουμε αυτό που ξέρουμε, αυτό που μας αρέσει. Κι έτσι προέκυψε το (δικό μας) Do Your Thing... Αφήνουμε πίσω όσα μας απασχολούν, ανανεώσεις, ανταποκρίσεις, ειδησεογραφία και παίρνουμε συντρόφους, παιδιά, φίλους και... το Brand Example μας, το crossover αυτοκίνητο που επιλέξαμε για να μας συντροφεύει και... ακολουθούμε, ζούμε αυτές τις προτάσεις. Και κάθε Δευτέρα θα είμαστε εδώ για να σας περιγράφουμε τις εντυπώσεις μας. Ακριβώς όπως τις ζήσαμε... 

Σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο, θα σας κάνουν να νιώσετε σαν να έχετε διακτινιστεί στην εξοχή.

Πράσινο, γαλάζιο, ήλιος, και κυρίως... άνεση και μηδέν ταλαιπωρία για παρκάρισμα.

Ένας βιωματικός οδηγός ψυχαγωγίας, γαστρονομίας και πολιτισμού, για όσους λατρεύουν την οδήγηση στην πόλη!

Load More